Over ons

Teus Waaijenberg (1982) is een van de weinige professionele smeden in Nederland, gestart als gewoon metaalbewerkingsbedrijf, werden we gegrepen door het creatieve en ambachtelijke van het smids vak. Na het volgen van een aantal opleidingen bij het NGK (Nederlands Gilde van Kunstsmeden) hebben we ons helemaal gericht op sier- kunst- en restauratiesmeedwerk. 

Op onze site willen we u een indruk geven van ons kunnen en van de vele mogelijkheden. Wij maken o.a. poorten, hekwerken, hang- en sluitwerk, interieurwerk zoals trap- en videleuningen en balustrades, kroonluchters en lampen, maar wij restaureren ook klassieke smeedwerken.   Sculpturen, monumenten en gedenktekens, of wapens en replica’s van historische stukken, ze worden door ons vervaardigd.

Veel van ons werk ontwerpen wij zelf, maar ook het ontwerp van u of uw architect, voeren wij voor u uit. Dat wij een ambachtelijk bedrijf zijn met een passie voor handwerk, ziet u al aan onze ontwerpen, wij tekenen onze ontwerpen geheel met de hand, en zo nodig drie dimensionaal om u een juiste indruk te geven van verhoudingen en uitstraling.

 Bent u op zoek naar een onderscheidend stuk vakwerk? Neemt u dan eens contact met ons op.

De smederij op facebook

Bekijk de projecten op facebook!