Toegangspoorten

Niet alleen bij veel buitenplaatsen, landgoederen en villa’s zijn prachtig gesmede toegangspoorten te vinden, maar ze vormen ook de entree van menig woning of kantoorpand in stad of dorp. Waar het vaste hekwerk vaak wat rustiger is, mag de toegangspoort iets meer de aandacht trekken. Juist de ambachtelijke smeedtechnieken geven volop mogelijkheden voor vormgeving en details in iedere denkbare bouwstijl.

De uitstraling van de toegangspoort wordt voor een deel ook bepaald door de poeren waar de poort tussen draait. De mogelijkheden variëren van zware hardstenen of gemetselde poeren, tot meer transparant gesmede staanders. Maar ook gietijzeren balusters of houten poeren zijn mogelijk. Ten slotte is er nog een ruime keuze in mogelijkheden qua poortautomatisering. Bovengrondse of ondergrondse motoren, hydraulische of mechanische aandrijving. Beveiliging met fotocellen, detectielussen of camerasystemen. Openen van de poort op afstand via uw telefoon of gewoon met een handzender of codepaneel. Er zijn tal van mogelijkheden voor iedere situatie.

Als een draaipoort niet tot de mogelijkheden behoort omdat de beschikbare ruimte dit niet toelaat is het wellicht mogelijk om een schuifpoort toe te passen. Ook daar kunnen we mooie oplossingen voor ontwerpen. Zowel draai- als schuifpoorten, met alle bijbehorende mogelijkheden qua poeren en automatisering, zijn door ons prefab te maken. Hierdoor is het vaak mogelijk om het geheel in 1 of 2 dagen te plaatsen, zodat de inrit maar korte tijd niet toegankelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag een keer langs om de mogelijkheden door te nemen.

gesmede toegangspoort
Toegangspoorten
Toegangspoort
Toegangspoorten
Toegangspoorten
Toegangspoort
Toegangspoorten
Hekwerk
Hekwerk
Toegangspoorten
toegangspoort
toegangspoort
toegangspoort
toegangspoort
toegangspoort
toegangspoort

Bent u ook op zoek naar een onderscheidend stuk vakwerk?

Neemt u dan eens contact met ons op!
Contact opnemen