Portfolio

IJzersterk in Kunst-, Sier- en Restauratiesmeedwerk

In ons portfolio vind u een aantal projecten en werkstukken die door ons in de loop der jaren zijn gerealiseerd.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor o.a. toegangspoorten, looppoorten, balkonhekwerken en vaste hekwerken. Maar we maken ook allerlei smeedijzeren deurbeslag, gehengen, scharnieren, klinkstellen, handgrepen, muurankers en voordeurluifels of luifelsteunen.

Wat interieurwerk betreft kunt u denken aan smeedijzeren trapleuningen en videleuningen. Divers meubilair zoals een smeedijzeren tafelonderstel, eventueel met bijpassende stoelen. Een mooie kroonluchter of gesmeed lamparmatuur. Stalen deuren in diverse stijlen. Benodigdheden voor uw haard of kachel. Of een kunstobject voor in uw woning of tuinkamer.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit restauratiewerk, en ook dat kan bovengenoemde werkstukken betreffen. Maar ook complete kassen en oranjerieën zijn door ons gerestaureerd, evenals het smeedwerk aan bunkers, forten, kerken, grafmonumenten en ander cultureel erfgoed. U begrijpt dat het voor ons niet mogelijk is om een complete opsomming te geven van de mogelijkheden. Ieder project en iedere wens is uniek, ook dat maakt ons werk zo boeiend.

Bent u ook op zoek naar een onderscheidend stuk vakwerk?

Neemt u dan eens contact met ons op!
Contact opnemen